середа, 28 грудня 2011 09:01

Суперліга. ДніпроАЗОТ вперше в історії обіграв "Миколаїв"

Суперліга. ДніпроАЗОТ вперше в історії обіграв "Миколаїв"

У вівторок, 27 грудня, Дніпро АЗОТ приймав гостей з Миколаєва.

Другий поспіль матч, проведений на високому рівні, приніс Стенлі Прінглу 22 очки, 8 підбирань і 5 передач, а ДніпроАЗОТ - першу в історії клубу перемогу над "Миколаєвом" з рахунком 71-62. Крім того, відзначимо дебют в складі команди господарів П'єра Пірса, а також повернення до складу корабелів Олексія Онуфрієва.

Обидві команди активно розпочали гру, втім протягом стартової чверті жодна не могла здійснити ривок. І тільки в другій десятихвилинці Стенлі Прінгл, який ще до великої перерви отримав 15 очок, і Майкл Даніген, який зупинився на підступах до дабл-дабл, вивели ДніпроАЗОТ вперед - 36-31.

Долю матчу фактично вирішила третя чверть, яку господарі виграли з рахунком 22-13. Хоча в заключному періоді корабели ледь не покарали Дніпродзержинську команду за розслабленість, скоротивши відставання до п'яти пунктів. Але все той же Стенлі Прінгл погасив запал гостей своїм четвертим триочковим кидком в матчі.

Крім Стенлі Прінгла, у складі ДніпроАЗОТу варто відзначити Майкла Данігена, який у результаті оформив дабл-дабл: 13 очок + 12 підбирань, а також новачка П'єра Пірса, на рахунку якого 11 очок.

Найрезультативнішим гравцем у складі "Миколаєва" став Джером Колмен, який відзначився 19 очками. 11 очок команді приніс Іван Гілевич. Леонід Яйло не отримав жодного очка, але зібрав 10 відскоків.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. ДніпроАЗОТ вперше в історії обіграв "Миколаїв"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути