середа, 18 січня 2012 09:46

Суперліга. "Будівельник" на виїзді здолав "Дніпро"

Суперліга. "Будівельник" на виїзді здолав "Дніпро"

У вівторок, 17 січня, столичний "Будівельник" з'їздив в гості до "Дніпра".

У Дніпропетровську Михайло Анісімов провів кращу гру в сезоні, відзначившись 17 очками та 8 підбираннями, а "Будівельник" здолав місцевий "Дніпро" з рахунком 70-68.

Причому, Будівельники захопили лідерство ще у першій половині. Натомість господарі, незважаючи на результативну гру Стівена Буртта і Кінтела Вудса, а також перевагу в боротьбі під щитами, до великої перерви не зуміли хоча б зрівняти рахунок - 37-41 на користь столичної команди.

До заключної десятихвилинки команди також підійшли за мінімальної переваги "Будівельника" (52-53). Гра зберігала інтригу до фінальної сирени, однак гостям, передня лінія яких грала значно потужніше, ніж у першій половині, вдалося утримати переможну різницю в рахунку.

Стівен Буртт, дальній постріл якого завершив гру, став найрезультативнішим гравцем матчу, отримавши 18 очок. Кінтел Вудс підтримав партнера 14 очками та 7 підбираннями. 9 очками відзначився Чарльз Томас.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Будівельник" на виїзді здолав "Дніпро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути