Ексклюзиви
середа, 15 листопада 2017 15:21

"Стид і сором": відкриття головного стадіону Кубка світу завершилося колапсом

Російські вболівальники залишилися незадоволені поганою організацією товариського матчу Росія - Аргентина на стадіоні "Лужники". Спортсмени, журналісти і пересічні вболівальники залишили безліч негативних відгуків в мережі.

Російський фігурист Максим Траньков в Instagram прокоментував організацію матчу. За словами спортсмена, проблеми почалися ще на підході до стадіону - спочатку він не зміг знайти потрібний вхід, а потім йому довелося підніматися пішки на четвертий поверх.

  “Такий футбол нам не потрібен” - російський фігурист Максим Траньков
“Такий футбол нам не потрібен” - російський фігурист Максим Траньков

"Відвідав я головний стадіон майбутнього мундіалю. Спочатку ледве знайшов потрібний вхід, все дуже незрозуміло, запізнився на гімн, потім мені запропонували на 4-й поверх піднятися пішки, а це в розмірах стадіону як на 8-й у звичайному будинку. Я то розім'явся, але потрапив в трафік з дітей і літніх людей, яким цей підйом став випробуванням, до речі чомусь в зворотний шлях вниз нас опускали на ліфті.

Забіг в ложу. Сів на запорошене після ремонту, але зручне крісло, побачив живих Мессі, Агуеро, Дібалу, Ді Марію, Маскерано та інших небожителів. Ще й гол в ближні до мене ворота, а з ним і чергове фіаско збірної Черчесова. А потім відчув себе ув'язненим. Крізь живий коридор з коней і людей у формі нас повільно вели до виходу. Під дощем, в плюс 5, в листопаді. Дітей, жінок, літніх людей. Так з піснями рівно 1,5 години нас в тисняві донесло до станції Лужники.

Дякую за такий футбол. Все для уболівальників. Це був стид і сором, особливо нам росіянам перед іноземними вболівальниками. Коротше, такий футбол нам не потрібен", - прокоментував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюс Данія: визначилися всі європейські учасники Кубка світу-2018

Збірна Росії програла Аргентині - 0:1. Єдиний м'яч на 86-й хвилині забив нападник "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро.

Зустріч відвідало майже 79 тисяч осіб, що стало рекордом відвідуваності в історії збірної Росії.

14 червня 2018 року в "Лужниках" повинен пройти матч відкриття КС-2018. Стадіон також прийме матчі групового етапу (17, 20 і 26 червня), 1/8 фіналу (1 липня), півфіналу (11 липня) і фінальний матч (15 липня).

Зараз ви читаєте новину «"Стид і сором": відкриття головного стадіону Кубка світу завершилося колапсом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути