Ексклюзиви
неділя, 02 листопада 2008 13:09

"Страсбург" вигнав зі своєї команди динамівця-гвалтівника

За повідомленням французьких ЗМІ, клуб "Страсбург" розірвав контракт з 22-річним півзахисником Шахіром Бельгазуані, відданим в оренду французькому клубу київським "Динамо", після його ув"язнення "за підозрою у навмисному насильстві".

"Клуб "Страсбург" ухвалив рішення негайно вигнати гравця Шаіра Бельгазуані", - йдеться у повідомленні, яке зробив клуб.

Франко-мароканця допитали 21 жовтня поліція після закінчення тренування та на короткий час затримали разом з іншим чоловіком 29 років у ході кримінального розслідування. Після повного сроку "відсидки" проти гравця не було висунуто жодних звинувачень.

Однак, скоріш за все, цей випадок просто переповнив чашу терпіння керівництва "Страсбурга". Ще до цього неприємного моменту, Бельгазуані брав участь у зйомках скандального кліпу однієї з французьких реп-груп, сюжет якого полягав у побитті поліцейського.

Нагадаємо, що у Франції футболіст виступав на правах оренди - півзахисник належить київському "Динамо". За "Страсбург" Бельгазуані після 12-ти турів у серії 2 провів 10 матчів (7 у стартовому складі), забив 1 гол. "Страсбург" займає зараз 3-е місце, відстаючи від лідера на 3 очки.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Страсбург" вигнав зі своєї команди динамівця-гвалтівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути