середа, 30 січня 2019 16:40

Стаття в Washington Times проти Павелка обійшлася Суркісу в $50 тисяч - журналістка

Стаття в Washington Times проти Павелка обійшлася Суркісу в $50 тисяч - журналістка
Журналістка Ярослава Коба зазначила, що сумнівається в доцільності такої витрати грошей з метою дискримінації Павелка

Матеріал про президента ФФУ Андрія Павелка на сторінках видання Washington Times обійшовся замовнику в $50 тисяч. Про це розповіла журналістка Ярослава Коба, заявивши, що замовник публікації - Григорій Суркіс.

"Скайп вчора з моїм дорогим другом Гришею Суркісом. Довго думали, як ще насолити Андрюші Павелку, як же зробити так, щоб його нарешті вигнали з посади голови Федерації футболу України. Кажу: Гриша, у мене фантазія на межі, що ж придумати? А він такий заявляє: я замовив статтю про нього в Вашингтон Таймс, в 50 тисяч доларів мені це щастя обійшлося...", - написала Коба на своїй сторінці в Фейсбуці.

При цьому журналістка зазначила, що сумнівається в доцільності такої витрати грошей з метою дискримінації Павелка.

"Та ну? Це ж найдорожче розміщення матеріалу за весь рік нашої боротьби з Павелком.... За ці гроші у нас в Україні всі змі рясніли б заголовками "Павелко - негідник", - уточнила вона.

Нагадаємо, що 7 лютого в УЄФА мають відбутися вибори членів Виконкому організації. Від України ФФУ висунула кандидатуру Андрія Павелка. Григорій Суркіс також намагався опинитися серед кандидатів, проте його висунення ніхто в Україні не підтримав.

Суркіс навіть готував листа до президента Петра Порошенка з проханням висунути його в обхід офіційно передбаченої процедури.

Більш того, за даними джерел ФК "Динамо", Григорій Суркіс розглядав варіант висунення на вибори УЄФА від Грузії, в чому йому було відмовлено.

Також нагадаємо, що ЗМІ пов'язують інформаційну війну проти ФФУ і Павелка, яка триває з весни минулого року, саме з виборами УЄФА, називаючи Суркіса переможеним в цьому протистоянні.

Зараз ви читаєте новину «Стаття в Washington Times проти Павелка обійшлася Суркісу в $50 тисяч - журналістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути