вівторок, 18 січня 2011 08:39

Став відомий графік матчів збірної України у 2011 році

Став відомий графік матчів збірної України у 2011 році

Національна збірна України з футболу в 2011 році продовжить програму контрольних матчів у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2012. Очікується, що всі "дати ФІФА" будуть використані максимально, хоча поки що немає чіткої визначеності з проведенням одного з двох спарингів у березні, повідомляє dynamo.kiev.ua.

На початку лютого наша збірна візьме участь у міжнародному турнірі на Кіпрі разом зі збірними Румунії, Швеції і командою господарів. 8 лютого у півфіналі українці зіграють з Румунією, а потім з кимось із пари Кіпр - Швеція.

За попередньою інформацією, 29 березня Україна може зіграти з Італією. На 6 червня призначений матч з командою Франції (на офіційному сайті ФІФА цей матч вже внесений до календаря), 10 серпня - зі Швецією, 11 листопада - з Німеччиною, 15 листопада - з Австрією. Усі поєдинки повинні пройти в Україні. Щоправда, німці вже обговорили реальність такої зустрічі лише в тому випадку, якщо не будуть проводити матчі плей-офф кваліфікації Євро-2012, австрійці, очевидно, теж.

Крім того, ведуться переговори про спаринги 1 червня, 2-го і 6 вересня, 7-го і 11 жовтня. Серед найближчих претендентів - команди Хорватії, Іспанії, Ірану, Португалії, Болгарії, Ісландії.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Став відомий графік матчів збірної України у 2011 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути