субота, 06 жовтня 2012 10:25

Стан здоров'я Блохіна стабільний, загроз його життю немає - лікар

Стан здоров'я Блохіна стабільний, загроз його життю немає - лікар
5 жовтня Олег Блохін був госпіталізований з гіпертонічним кризом. Фото: podrobnosti.ua

Стан здоров'я головного тренера ФК "Динамо" (Київ) Олега Блохіна, який 5 жовтня був госпіталізований з гіпертонічним кризом, стабільний, загроз його життю немає. Про це розповів президент медичної клініки "Борис" Михайло Радуцький.

"Ми вважаємо, що, на жаль, не пройшов безслідно психоемоційний сплеск, який пережив Олег Володимирович в останні десять днів. Але загрози для життя немає. Звичайно, загадувати ніхто не має права, але стан стабільний, і ми сподіваємося, що все буде добре", - розповів Радуцький газеті "Комсомольська правда в Україні".

Він також підкреслив, що Блохіну найближчим часом треба побути поза футболом.

"Він уже мало не завтра зібрався на тренування, але ми, звичайно, не пустимо. Ми спеціально забрали з палати телевізор і заборонили всі відвідування. Емоційність може піти не на користь", - сказав президент клініки.

У той же час президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вже відвідав головного тренера команди і висловив сподівання, що в найближчі дні Блохіну стане краще.

"Це результат певного стресу. Адже на Олега Володимировича останнім часом звалилося велике навантаження, перш за все психологічне. Але, сподіваюся, пройде 4-5 днів в спокійному режимі, і стан нормалізується. Він хлопець здоровий, його обстежили. Будемо сподіватися, що все буде добре. У всякому разі, на сьогоднішній день передумов для хвилювань немає ніяких", - сказав Суркіс в коментарі Gazeta.ua.

Як повідомлялося, 5 жовтня Блохін відчув себе погано і був змушений звернутися за допомогою до лікарів, діагноз - гіпертонічний криз. Найближчий тиждень головний тренер буде проходити лікування в одній зі столичних клінік.

25 вересня Блохін підписав чотирирічний контракт з київським "Динамо", покинувши національну збірну України. При цьому він проведе з головною командою країни два матчі відбіркового турніру ЧС-2014 проти Молдови та Чорногорії в середині жовтня.

Під його керівництвом "Динамо" вже здобуло перемогу в чемпіонаті України над луганською "Зорею" з рахунком 1:0, а в середу обіграло в матчі Ліги чемпіонів загребське "Динамо" з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «Стан здоров'я Блохіна стабільний, загроз його життю немає - лікар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути