середа, 13 березня 2013 12:19

Скандальному Дереку Чісорі повернули боксерську ліцензію

Скандальному Дереку Чісорі повернули боксерську ліцензію
Найближчий бій Чісора проведе в Лондоні 20 квітня ФОТО: klitschko-brothers.com

Британська рада з контролю за боксом (BBBC) повернув ліцензію важковаговику Дереку Чісорі. Про це повідомляє сайт Boxingscene.com. Найближчий бій британський боксер проведе 20 квітня в Лондоні, проте ім'я його суперника ще невідомо.

Чісора втратив ліцензію після бійки з Девідом Хеєм після поєдинку з Віталієм Кличком. Цей бій відбувся 18 лютого 2012 в Мюнхені і завершився перемогою українця. Під час прес-конференції Хей, який перебував у залі, образив Чісору, після чого між ними почалася бійка.

Через деякий час після бійки обидва боксери домовилися про поєдинок. 14 липня 2012 Чісора і Хей вийшли на ринг в Лондоні. Обидва боксери не мали ліцензій (Хей її втратив після оголошення про завершення кар'єри), однак дозвіл на поєдинок видала Федерація боксу Люксембургу. Хей в тому бою переміг технічним нокаутом.

29-річний Чісора провів на професійному рингу 19 боїв, перемігши в 15 (дев'ять нокаутів) з них. У чотирьох поєдинках він опинявся в ролі переможеного.

Зараз ви читаєте новину «Скандальному Дереку Чісорі повернули боксерську ліцензію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути