пʼятниця, 06 вересня 2019 19:15

Шевченко провів прес-конференцію напередодні гри проти Литви

Шевченко провів прес-конференцію напередодні гри проти Литви
Андрій Шевченко чекає важкого матчу проти Литви

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував підготовку головної команди країни до завтрашнього матчу відбору на чемпіонат Європи 2020 року.
Наставник нагадав про завдання виходу до фінальної частини Євро-2020 і зазначив, що ще не визначився, хто із запрошених футболістів залишиться поза заявкою.

"Не люблю індідуально виділяти гравців. Граючи вдома, при своїх трибунах, будь-яка команда захоче показати хороший футбол. Готуємося до серйозного матчу і опору. Поважаємо всі команди. У нас є мета, і завтрашня гра - один з етапів. Розуміємо, що для України перемога завтра важливіше. Перед нами стоїть завдання виграти.

Після сьогоднішнього тренування визначимося. кого з 24 футболістів відчепити. З таким бажанням і підходом, з якими хлопці тренуються в збірній, важко визначити когось одного, хто не буде готуватися до матчу. Але будь-який, хто приїжджає в збірну, має розуміє завдання, які перед нею ставляться ", - заявив Шевченко на прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легіонер "Шахтаря" відмовився від виступів за збірну України

Матч між Україною та Литвою пройде завтра, 7 вересня. Початок - о 19:00 за київським времені.К зустрічі з литовцями підопічні Шевченка підходять в статусі лідера своєї відбіркової групи, випереджаючи найближчих переслідувачів Сербію і Люксембург на 6 очок.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко провів прес-конференцію напередодні гри проти Литви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути