Ексклюзиви
середа, 29 квітня 2009 18:35

Сьомін розповів, чому не грає Гільєрме

Сьомін розповів, чому не грає Гільєрме

У Конча-Заспі відбулася традиційна передматчова прес-конференція перед завтрашнім поєдинком 1/2 Кубка УЄФА між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем". Відповідати на питання журналістів наставник динамівців Юрій Сьомін прийшов в компанії Горана Саблича.

Першим на питання журналістів відповів Юрій Павлович:

"Півфінал єврокубка - серйозна стадія. На цьому етапі ніхто не хоче зупинятися. Тому ми чекаємо наднапруженого поєдинку. Про серйозність цих ігор говорить небачений ажіотаж навколо матчу. Нашого протистояння з "Шахтарем" чекає, поза всяким сумнівом, вся Україна. Ви ж самі бачите, що твориться з тими ж квитками на гру...Безумовно, ми відчуваємо на собі цей ажіотаж. Але постараємося зберегти холодну голову і добитися прийнятного результату".

Також тренер розповів про травмованих і хворих гравців.

"Все живі-здорові, всі хочуть грати. Єрьоменко? Він теж здоровий і повноцінно готуватиметься до гри. Єдине, що не зіграє Гільєрме. У нього пошкодження задньої поверхні стегна і проти "Шахтаря" він грати не буде".

Дав невеликий коментар майбутній грі й Горан Саблич:

"Всі матчі з "Шахтарем" для нас надпринципові. Але ми граємо перший матч вдома, тому нам просто необхідно завтра перемагати".

Turnir

Зараз ви читаєте новину «Сьомін розповів, чому не грає Гільєрме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути