Ексклюзиви
понеділок, 13 квітня 2009 22:41

Сьомін прийшов на прес-конференцію з "підозрілою" сумкою

Сьомін прийшов на прес-конференцію з "підозрілою" сумкою

У неділю, 12 квітня, "Динамо" зіграло матч 23-го туру Прем"єр-ліги України з одеським "Чорноморцем". Гра закінчилась з рахунком 3:1 на користь господарів. Вже на 3 хвилині зустрічі Андрій Несмачний не дуже гостинно привітав гостей з Одеси м"ячем у ворота. Моряки не знітилися і у другому таймі рахунок зрівняли. Засмутив Шовковського Володимир Бондаренко. Рятувати три очки Сьомін вирядив на поле Алієва з Мілевським. Гільєрме, який натхненно розминався, на поле так і не вийшов.

Сергій Кравченко ефектним дальнім ударом вивів динамівців уперед. А Олександр Алієв, який вийшов замість молодого Ярмоленка, встановив остаточний рахунок на табло - 3:1.

Вже у четвер "Динамо" на стадіоні ім. В. Лобановського прийматиме французький ПСЖ у рамках чвертьфінальну Кубка УЄФА. Тому у матчі чемпіонату Юрій Сьомін дав відпочити гравцям основи, а на поле вийшов найближчий резерв.

- Після матчу і забитого м"яча залишилися приємні відчуття. Головне, що вийшов на поле і відіграв весь матч, - ділиться враженнями після гри півзахисник Сергій Кравченко. Екс-гравець "Ворскли" не часто потрапляє в основний склад, частіше виходить на заміну.

- Не хвилювався, що тебе могли замінити в середині другого тайму?

- А чого хвилюватися? Моя справа грати, а кого міняти – вирішує тренер.

- Розраховуєш потрапити до стартового складу на матч з "ПСЖ"?

- У сьогоднішньому матчі головний тренер спеціально дав відпочити провідним гравцям. Гадаю, саме вони і гратимуть з французами, - Сергій розповів також, що матч проти французів швидше за все дивитиметься з лавки запасних.

- А себе не вважаєш основним гравцем?

- Вважаю себе в обоймі команди, але тренер поки не бачить мене основним футболістом. Поки я не потрапляю до числа 11-ти футболістів, які виходять на поле. Це моя перша гра в стартовому складі за тривалий час. У матчі з донецьким "Металургом" вийшов на заміну на 10-15 хвилин, а цього дуже мало.

- В першому матчі з "ПСЖ" у "Динамо" виходило не все, особливо це стосується взаємодії півзахисту і нападу. Як потрібно зіграти з французами вдома, щоб вийти до півфіналу?

- Потрібно зіграти так, щоб пройти далі, - пожартував Сергій, - недоліки є в кожній грі. Вважаю, ми досягли непоганого результату на виїзді та показали нормальну гру. Напевно, "Динамо" просто привчило вболівальників і фахівців до хорошої гри з сильними командами, тому від нас постійно чекають чогось надприродного. "ПСЖ" не такий легкий суперник, як здається. Все ж таки, команда йде на третьому місці в чемпіонаті Франції, в її складі грає багато "збірників", тому не можна сказати, що в нас щось не виходило. Граючи вдома, потрібно забити гол, тоді, гадаю, все буде гаразд, - робити прогноз на матч своєї команди з ПСЖ Кравченко відмовився, а щодо пари "Шахтар" - "Марсель" висловив впевненість, що у півфінал пройдуть саме гірники.

- З одного боку, я бажаю успіху "Шахтарю", оскільки це українська команда, з мого рідного міста. Але з іншого – в єврокубках хочеться грати з європейськими командами, в таких матчах отримуємо абсолютно інший досвід, зовсім інші відчуття. Навіть, коли ми грали з "Металістом", особисто в мене не було відчуття, що це поєдинок Кубка УЄФА. Якби "Шахтар" грав у іншій парі, я би хотів, щоб пройшли далі саме донеччани.

На післяматчеву прес-конференцію Юрій Сьомін прийшов з сумкою. Цей факт не обминули журналісти і відразу ж поцікавилися її вмістом. Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков навіть висловив свою версію, мовляв Юрій Павлович тримає там пропозиції контрактів від російських клубів, які хочуть повернути Сьоміна на батьківщину. Наставник "Динамо", посилаючись на складність запитання, залишив його без відповіді.

"Gazeta.ua"
Зараз ви читаєте новину «Сьомін прийшов на прес-конференцію з "підозрілою" сумкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути