середа, 09 травня 2018 15:09

"Шахтар" у фіналі переможе "Динамо" з рахунком – 2:0

"Шахтар" у фіналі переможе "Динамо" з рахунком – 2:0
Грачов каже, що "Динамо" втратило форму

Колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов бачить свою команду переможцем сьогоднішнього фіналу Кубка України.


"Я проаналізував останні виступи команд і можу прогнозувати перемогу донеччанам – 2:0. Річ у тім, що після вильоту з Ліги Чемпіонів у "Шахтаря" цілком прогнозовано стався спад форми. Після кількох тріумфальних перемог на початку березня, коли ми громили суперника по 5:0, команда раптом перестала бігти. Стався функціональний і психологічний спад. Дуже важко далася гра проти "Ворскли", ще гірше – проти "Динамо" в чемпіонаті. У киян навпаки почався підйом. Тому в матчі в Харкові, коли динамівці перемогли – 1:0, "Шахтар" узагалі не мав шансів забити м'яч і перемогти. Найбільше, на що могли розраховувати гірники – нічия".

"Зараз "Шахтар" в такій формі, що пресингувати його марно


Грачов стверджує, що відтоді ситуація змінилася.


"Шахтар", безумовно, вийшов із коми. Я це побачив ще в матчі із "Зорею". З'явилася швидкість, почали доводити до логічного завершення контратаки. Донецьк на шляху до повернення своєї березневої форми. Я вважаю, що він уже її повернув. Єдине зауваження – хронічна нереалізація гольових моментів. Якщо так втрачати нагоди, як це було в матчі із "Зорею", то можна витратити всі емоції задовго до фіналу".


Віктор Олександрович каже, що кияни перебувають не в кращій формі.


"На відміну від суперника "Динамо здало. Підопічним Хацкевича пощастило в Полтаві, де вони перемогли завдяки помилці Чижова. Натомість у наступному матчі проти "Маріуполя" кияни втратили очки. "Маріуполь" навіть міг розраховувати на перемогу. Тому від часу останньої гри між суперниками ситуація змінилася кардинально".


Експерт стверджує, що "Шахтарю" байдуже, яку тактику застосує "Динамо".


"Зараз "Шахтар" перебуває в такій формі, що пресингувати його марно. Хтось обов'язково втече в контратаку. До того ж Донецьк може забити і в позиційній атаці. Тому я прогнозую впевнену перемогу мого клубу з рахунком – 2:0".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу ненавидів українців - екс-гравець "Шахтаря"


Фінальний матч проходитиме в Дніпрі. Початок гри – о 20-30. Синоптики прогнозують на цю годину теплу суху погоду. Термометр покаже 21 градус тепла.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" у фіналі переможе "Динамо" з рахунком – 2:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути