понеділок, 18 жовтня 2010 09:41

Руні вирішив піти з "Манчестер Юнайтед"

Руні вирішив піти з "Манчестер Юнайтед"

Вейн Руні, що відзначає цього тижня своє 25-річчя, незважаючи на заяву "Манчестер Юнайтед" про те, що продаж гравця в плани клубу не входить, все ж таки залишить "Олд Траффорд", при цьому зробить це з власної ініціативи - за повідомленнями, що надходять, нападник вже поставив керівництво клубу до відома, що не має наміру підписувати новий контракт і приступає до пошуків нових роботодавців.

Ця новина напевно приведе в шок всіх уболівальників "Манчестер Юнайтед", для яких Руні, кращий бомбардир минулого сезону і Гравець року в Англії, незважаючи на свій очевидний спад у формі, продовжує залишатися культовою фігурою.

Проте зізнання гравця не залишає клубу інших варіантів, крім як виставити його на продаж і спробувати це зробити вже в січні - діюча угода Руні з "МЮ" розрахована ще на півтора року, і вже наступного літа його трансферна вартість почне падати.

У минулому Руні завжди говорив, що хотів би залишитися в "Юнайтед" до кінця своєї кар'єри, однак події останніх місяців, включаючи скандальні одкровення про його приватне життя і конфлікт з сером Алексом Фергюсоном, що виник потім, по всій видимості, змусили його змінити точку зору, і подібний поворот подій неминуче приверне увагу "Барселони" і "Реала", які раніше вже цікавилися його підписанням .

Не варто скидати з рахунків і таку фінансову силу, як "Манчестер Сіті", хоча перед "городянами" стоїть непросте завдання зниження нинішнього роздутого фонду заробітної плати.

Нагадаємо, що останній виток конфлікту між Фергюсоном і Руні привів до того, що шотландський фахівець посадив гравця на лавку, заявивши, що в того "травма", хоча сам Руні це спростував. Залишається неясним, чи збіглися ці події за часом з тепер вже замороженими контрактними переговорами - за деякими відомостями, незважаючи на те, що "МЮ" спочатку був готовий зробити Руні найбільш високо оплачуваним гравцем клубу, запропонувавши зарплату в розмірі ? 150 000 на тиждень, розбіжності між сторонами виникли і в цьому питанні.

Різні джерела наводять різні версії події, але ось The Guardian стверджує, що видання має в своєму розпорядженні інформацію, якщо вірити якої, рішення Руні покинути "Манчестер Юнайтед" остаточне, керівництво клубу вже поставлено до відома, а сам гравець з дружиною Колін почали оцінювати можливі шляхи подальшого продовження кар'єри.

За матеріалами Британський футбол

Зараз ви читаєте новину «Руні вирішив піти з "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути