пʼятниця, 27 червня 2014 11:25

Спецтема: Кубок світу-2014: на землі Пеле та Роналдо

"Росіянам краще грати у хокей" - Грачов

"Росіянам краще грати у хокей" - Грачов
Reuters

"Росіяни – чи не єдина команда на чемпіонаті, яка грала закомплексовано, боялася імпровізації, не йшла в обіграш один в один, – вважає колишній форвард "Шахтаря" Віктор Грачов. – Чим більше вони боялися, тим більше втрачали м'яч. Безумовно, збірна Алжиру – сильніша за збірну Росії. Тут питань нема. Африканці заслужили грати в 1/8 фіналу. Росія ж знаходиться на тому рівні, на якому вона опинилася в турнірній таблиці."

Грачов каже, що в грі російської збірної немає душі.

"Коли я дивлюся на гру збірних Колумбії, Чилі, – отримую насолоду. В контратаку біжать 4-5 футболістів. У росіян від сили 2-3. Немає уяви про гру в обороні. Нападають на одного гравця стадом у 3-4 оборонці й провалюють зони. Акінфеєв результативно помилявся чи не у кожній грі. Мені здається, що росіяни, потрапивши на чемпіонат світу, вважали своє завдання виконаним. У їхній грі немає іскри, розкутості, немає душі. Хтозна, може їм краще грати в хокей."

Віктор Олександрович вважає, що Алжир заслужив друге місце.

"Команда непогано грала з Бельгією, чудово – з Кореєю. Хлопці не бояться ризикувати, іти в обіграш. З Росією Алжир відразу втратив свій план на гру, бо пропустив швидкий м'яч, але зумів зібратися й переломити хід гри."

Експерт вказує на помилки Капелло.

"Якщо в двох матчах поспіль команда не показувала результат, то треба було міняти гравців, або міняти тренера. На третю гру Капелло гравців не поміняв. Він узагалі постійно запізнювався із замінами. Тепер цілком можуть поміняти його."

Грачов упевнений, що найближчим часом в Росії нічого не зміниться.

"Там звикли кидатися з однієї крайнощі в іншу. То вся збірна з легіонерів, то жодного нема. Беруть найкращих тренерів, а грати пристойно ніяк не виходить."

Зараз ви читаєте новину «"Росіянам краще грати у хокей" - Грачов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути