вівторок, 12 червня 2018 17:35

Роналду має два варіанти продовження кар'єри

Роналду має два варіанти продовження кар'єри
Криштіану має дві пропозиції від топ-клубів.

Нападник мадридського "Реала" та збірної Португалії Криштіану Роналду має кілька варінтів продовження кар'єри. У 33-річного португальця є дві конкретні пропозиції продовження кар'єри.

"Лідер Реала Кріштіану Роналду отримав дві пропозиції щодо трансферу від іменитих європейських клубів, назви яких наразі не уточнюються.

Потенційний відхід Кріштіану Роналду з Реала стає все більш реальним. 33-річний португалець вже отримав 2 конкретні пропозиції, повідомляє El Chiringuito.

Агент Роналду Жорже Мендеш вже передав відповідну інформацію президенту "Реала" Флорентіно Пересу, який начебто готовий відпустити Кріштіану за 200 млн євро.

За словами авторитетного іспанського журналіста Еду Агірре, який є другом Роналду, Кріштіану був би не проти залишитись, але не там, де його не люблять. Клуби, які готові запросити Роналду, не уточнюються, проте, як зазначив Агірре, це команди, що входять у топ-5 світу", - повідомляє "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роналду відхилив пропозицію "Реала" у €25 млн на рік

Організатори Кубка світу-2018 в Росії хотіли з усіма почестями зустріти збірну Португалії та лідера команди Криштіану Роналду, однак лише розсмішили зіркового нападника.

Зараз ви читаєте новину «Роналду має два варіанти продовження кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути