четвер, 06 листопада 2008 11:40

Роналдо відмовився повертатися в Італію

Знаменитий бразильський форвард Роналдо відхилив пропозицію італійського клубу "Сієна".

"При всій пошані до "Сієни" після дев"яти місяців відновлення від важкої травми коліна не може бути й мови про те, щоб Роналдо почав грати за команду, яка ризикує потрапити в зону вильоту. Він повинен грати за клуб, котрий здатний поборотися за більше", - заявив агент футболіста Фабіано Фара (FabianoFarah). Відзначимо, що "Сієна" перебуває на 12 місці в чемпіонаті Італії.

Нагадаємо, контракт бразильцеві "Сієна" запропонувала 20 жовтня, його сума не називалася. Пізніше президент "Сієни" Джованні Ломбарді Стронаті запропонував Роналдо особливі умови, щоб переконати футболіста перейти в його клуб. За кожен забитий в клубі гол Стронаті готовий був платити Роналдо по 100 тисяч євро.

Повідомлялося, що інтерес до 32-річного форварда проявляли "Манчестер Сіті" та ПСЖ, проте в кінці жовтня Роналдо висловив бажання повернутися до Бразилії і виступати за "Фламенго".

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Роналдо відмовився повертатися в Італію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути