Ексклюзиви
вівторок, 24 березня 2009 00:19

Ральф Шумахер так хвилювався за Віталія Кличка, що ледь не потрапив до лікарні

Ральф Шумахер так хвилювався за Віталія Кличка, що ледь не потрапив до лікарні
За двобоєм Віталія Кличка та Хуана Карлоса Гомеса, який відбувся в минулу суботу в німецькому Штутгарті, спостерігали такі зірки, як екс-гонщики Формули-1 Ральф Шумахер і Мікка Хаккінен, відомий у минулому німецький тенісист Борис Беккер, легендарний футболіст Франц Беккенбауер. Вони поділилися своїми враженнями від побаченого.

Міка Хаккінен: "Для мене це перший бій Кличка, який я побачив на власні очі. Раніше дивився поєдинки Віталія та Володимира лише по телевізору і не очікував, що це буде таке захоплююче видовище. Брати – великі прихильники "Макларен", і раніше ми часто бачилися на перегонах і різних спортивних заходах, які проводяться компанією "Мерседес". Після завершення спортивної кар"єри, я займаюся пошуком і вихованням молодих талантів, і до Штутгарту приїхав не тільки подивитися бій, але і виконати доручення добродійного фонду Laureus Sport for Good Foundation спортивної академії "Лауреус", головою національного відділення якого є тенісист Борис Беккер. Ми повинні вручити Віталію нагороду за краще повернення 2008 року і його перемогу над Семом Пітером".

Франц Беккенбауер: "Цей бій справив на мене незабутнє враження. Віталія на рингу я раніше не бачив, а ось за поєдинком за участю Кличка-молодшего спостерігав. Було це в Мангеймі два роки тому, коли Володимир зустрічався з американцем Реєм Остіном. Продовжувалася ця битва усього чотири хвилини і завершилося в другому раунді, тому я навіть не встиг увійти у смак і розібратися в тому, що відбувається. Сьогодні ж побачив усе у найдрібніших деталях і був шокований, дізнавшись, якої сили і витривалості вимагає цей вид спорту".

Борис Беккер: "З великою увагою спостерігаю за двобоями Кличка, не можу навіть сказати, хто з братів мені подобається більше: я прихильник обох братів. Після галасу, який влаштував у пресі Хуан Карлос Гомес, мені хотілося, щоб Віталій пошвидше з ним розправився. Був на сто відсотків упевнений, що переможе Віталій. Перші чотири раунди пройшли у великій напрузі, а у п"ятому я вже не хвилювався. Далі я вже зміг розслабитися та ставив собі питання: чи зможе Гомес вистояти сьомий та восьмий раунд? А взагалі поєдинок мені дуже сподобався. Дуже видовищний бій".

Луан Краснічі: "Початок поєдинку для Гомеса склався не так вже й погано. Але далі сили почали його стрімко залишати. Не знаю, може, я помиляюся, але склалося враження, що він вийшов на ринг не зовсім здоровим. Хуан заслуговує пошани. Він показав, що Кличко вразливий. Головний козир Віталія – габарити, а техніка шкутильгає, як і в минулому двобої".

Ральф Шумахер: "Не очікував, що я такий пристрасний вболівальник! Я так хвилювався за Віталія і так кричав разом зі всіма, що зі мною ледь не стався серцевий напад", – розповіли спортсмени виданню "Спорт-Експрес в Україні".

"Спорт-ЭкспрессвУкраине", sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Ральф Шумахер так хвилювався за Віталія Кличка, що ледь не потрапив до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути