середа, 18 березня 2009 13:46

"Зубастик" кличе Зідана в Бразилію

"Зубастик" кличе Зідана в Бразилію

Бразильський клуб "Корінтіанс", за який виступає колишній футболіст збірної Бразилії Роналдо, планує запропонувати контракт колишньому гравцеві збірної Франції Зінедіну Зідану. Про це заявив віце-президент "Корінтіанса" Маріо Гоббі, повідомляє інтернет-видання Goal.com з посиланням на бразильські ЗМІ.

Роналдо і Зідан з 2002 по 2006 роки разом грали за мадридський "Реал". Влітку 2006 року, після закінчення чемпіонату світу в Німеччині, Зідан завершив кар"єру. Протягом декількох років після цього чутки про те, що Зідан може відновити виступи, виникали неодноразово, але жодного разу не підтвердилися.

За словах Гоббі, 36-річного Зідана навряд чи вдасться умовити перейти в "Корінтіанс", проте якийсь час назад те ж саме можна було сказати і про Роналдо.

32-річний Роналдо уклав контракт з "Корінтіансом" в грудні 2008 року. У березні 2009 року бразильський форвард дебютував в новому клубі після 13 місяців відсутності на полі через травму, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Зубастик" кличе Зідана в Бразилію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути