четвер, 26 березня 2009 09:28

"Зубастик " Роналдо зіграв, як у найкращі роки

"Зубастик " Роналдо зіграв, як у найкращі роки

Матч чемпіонату штату Сан-паулу між "Корінтіансом" і "Понте Претою", котрий відбувся в середу, завершився внічию - 2:2. Обидва голи у складі господарів забив Роналдо, для якого цей матч став п"ятим після відновлення від важкої травми коліна.

Він заробив і сам реалізував пенальті, а в другому таймі виблиснув індивідуальною майстерністю, коли, обігравши захисника, уклав м"яч в дальній кут. "Корінтіанс" продовжує займати друге місце в турнірній таблиці Паулісти.

30 червня 2008 року у Роналдо закінчився контракт з "Міланом" - він перший раз в своєму житті став вільним агентом. В кінці вересня 2008, після важкої травми, Роналдо приступив до тренувань у складі "Фламенго".

9 грудня 2008 року поступило повідомлення, що Роналдо підпише контракт з "Корінтіансом" строком на 1 рік. 12 грудня контракт був підписаний, а Роналдо офіційно представлений як гравець "Корінтіанса", йому був вручена майка з номером 9.

Чемпионат.ру, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Зубастик " Роналдо зіграв, як у найкращі роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути