неділя, 18 липня 2010 11:31

"Ворскла" вдома крупно програла "Іллічівцю"

"Ворскла" вдома крупно програла "Іллічівцю"

Маріупольський "Іллічівець" у матчі 2-го туру Прем"єр-ліги на виїзді несподівано впевнено обіграв лідера чемпіонату "Ворсклу" - 3:1.

4:0, 1:3. Ось так грає в нинішньому чемпіонаті полтавська "Ворскла". Після розгромної перемоги на старті в Луцьку, багато хто сподівався на перемогу полтавчан і в домашньому поєдинку з "Іллічівцем". Але гості були іншої думки.

У першому таймі відмінно на добиванні зіграв Олексій Антонов і відкрив рахунок у матчі.

Доля матчу визначилася на 55-й хвилині. Спочатку Адріан Пуканич гарним ударом з кута штрафного пробив Долганського, а буквально за кілька секунд після цього суддя вказав на 11-метрову позначку (Чучман порушив правила проти Сачко у своїй штрафній). Забий Маркоскі цей гол і все могло змінитися на полі. Але піжонська "панянка" йому не вдалася, м"яч потрапив у поперечину.

Зовсім скоро спрацювало й старе правило. Ярошенко "підсік" м"яч над капітаном господарів і зробив рахунок розгромним - 3:0.

Єдине, що вдалося полтавчанам, це забити гол престижу. Він на рахунку Василя Сачка, для якого це вже третій точний удар у чемпіонаті.

Прем"єр-ліга. 2-й тур

"Ворскла" - "Іллічівець" - 1:3 (0:1)

"Ворскла": Долганський, Селін, Медведєв, Даллку, Ярмаш (Чеснаков, 46), Краснопьоров, Єсін, Маркоскі (Безус, 59), Кулаков, Янузі (Громов, 75), Сачко

"Іллічівець": Романенко, Савін, Путівцев, Чучман, Яценко, Яворський (Мельник, 78), Пуканич, Ярошенко, Кривошеєнко (Кіча, 87), Тищенко, Антонов (Сірик, 90)

Голи: Сачко (90 +1) - Антонов (22), Пуканич (55), Ярошенко (71)

Не реалізований пенальті: Маркоскі (57)

Вилучення: Безус (76, друга жовта)

За матеріалами turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" вдома крупно програла "Іллічівцю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути