понеділок, 10 листопада 2008 14:24

"Валуєву шукають слабких боксерів" - менеджер росіянина

Борис Дімітров, менеджер тимчасового чемпіона за версією WBA в суперважкій вазі Миколи Валуєва, розповів про майбутні поєдинки боксера.

"20 грудня Микола битиметься з Холіфілдом. Наш боксер не хотів битися з "пенсіонером", але вибору не було, більше битися ні з ким, - розповів Дімітров. - Якби Микола не вийшов на ринг 20 грудня, то нам, швидше за все, довелося б чекати цілий рік до наступного бою. Чагаєв тягнутиме час якомога довше. Якщо і почне битися, то тільки літом наступного року. Ми стільки знаходитися без боїв не можемо.

Спочатку хотіли провести бій Валуєва з поляком Анджелом Голотою, який "прославився" тим, що він під час бою з великим і жахливим Майком Тайсоном. злякався і пішов з рингу. Але Голота буквально кілька днів тому програв нокаутом в першому раунді. Битися з таким "мішком" Валуєв не захотів.

Є в світі сильні боксери, які хотіли б вийти проти Миколи. Наприклад, українець Тарас Біденко. Але він належить промоутерській компанії Пітера Коля, тому наш промоутер Уїлфрід Зауерленд не хоче ризикувати. Не дай бог, Микола програє, виходить, що пояс опиниться біля головного конкурента. Ось нам і шукають слабших боксерів. Звичайно, нас з Миколою це турбує".

За словами Дімітрова, Валуєв не посилатиме Холіфілда в нокаут. "Бій продовжиться 12 раундів, і Микола спеціально проведе їх від дзвінка до дзвінка. З пошани він не посилатиме Евандера в нокаут. Але, звичайно ж, виграє", - заявив менеджер "Російського гіганта".

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «"Валуєву шукають слабких боксерів" - менеджер росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути