Ексклюзиви
субота, 22 січня 2011 10:57

"У матчі з Содерлінгом мені потрібно показати свою кращу гру" - Долгополов

"У матчі з Содерлінгом мені потрібно показати свою кращу гру" - Долгополов

Українець Олександр Долгополов, який уперше в кар'єрі вийшов до четвертого раунду турніру Великого Шолома, прокоментував свою перемогу:

"У порівнянні з Вімблдоном 2010, я сьогодні був у кращій фізичній формі, - наводить слова киянина офіційний сайт Відкритого чемпіонату Австралії, - я змушував суперника грати довгі розіграші, а минулого року мені доводилося ризикувати самому. Мій суперник сьогодні виглядав втомленим. На початку другого сету він міг зробити брейк, але я зміг утримати подачу.

Робін Содерлінг - дуже хороший гравець, він дуже добре грає на задній лінії. У наступному матчі мені потрібно буде показати свою кращу гру, і мені знадобиться успіх".

"Коли я був дитиною, я добре проводив час на турнірах Великого Шолома, тому що був з Андрієм Медведєвим, якого якийсь час тренував мій батько. Я проводив багато часу в зоні відпочинку гравців, всі знали мене. Мені завжди подобався стиль гри Андрія Медведєва, також мені подобався Марсело Ріос, зараз люблю дивитися ігри Роджера Федерера, тому що мені подобається варіативний теніс. Рафу теж цікаво спостерігати, але він зовсім інший гравець", - сказав Олександр у післяматчевому інтерв'ю.

Нагадаємо, у третьому колі український тенісист у п'яти сетах обіграв тринадцяту ракетку турніру Жо-Вілфріда Цонгу.

За матеріалами Тенісний портал України

Зараз ви читаєте новину «"У матчі з Содерлінгом мені потрібно показати свою кращу гру" - Долгополов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути