Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 12:59

"Тоттенхем" декласував "Арсенал" і вийшов у фінал Кубка Ліги

У вчорашньому лондонському дербі, яке проходило в рамках матчу-відповіді півфіналу Кубка англійської ліги, "Тоттенхем" розгромив "Арсенал" і завоював путівку у фінал, де його суперником стане переможець пари "Евертон" - "Челсі". Лідери чемпіонату, варто зазначити, вийшли на матч не в оптимальному складі, давши відпочити багатьом основним гравцям.

Тоттенхем - Арсенал - 5:1 (2:0)

Голи: 1:0 - Дженас (3), 2:0 - Бендтнер (27, автогол), 3:0 - Кін (48), 4:0 - Леннон (60), 4:1 - Адебайор (70), 5:1 - Мальбранк (90+2).

ТОТТЕНХЕМ: Чєрни, Шимбонда, Доусон, Кінг, Лі, Леннон (Хаддлстоун, 74), Дженас, Тайніо, Мальбранк, Кін (Боатенг, 64), Бербатов (Дефо, 64).

АРСЕНАЛ: Фабіанскі, Санья, Хойт, Галлас, Траоре (Едуардо, 65), Глєб, Денілсон (Фабрегас, 18), Жілберто Сілва, Діабі, Уолкотт (Адебайор, 65), Бендтнер.

Попередження: Мальбранк (20), Хойт (62), Дженас (72), Адебайор (73).

Перший матч: 1:1.

Після прикрої поразки головний тренер "Арсенала" Арсен Венгер таким чином прокоментував результат цього матчу: "Ця поразка дуже болюча для "Арсенала". Цього вечора все було проти нас, ми були дуже наївні. Звичайно, "Тоттенхем" грав краще, ніж ми. Необхідно визнати це. Співчуваю нашим молодим гравцям, які повністю виклалися в цьому матчі. Але не думаю, що розгромний рахунок має велике значення. Справді важливо, що ми не дозволили собі розвалитися. Поки не можу сказати, наскільки вплине ця поразка на команду. Завжди складно збиратися духом після таких невдач".

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Тоттенхем" декласував "Арсенал" і вийшов у фінал Кубка Ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути