Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2009 11:35

"Такого в моїй кар"єрі ще ніколи не було" - голкіпер ПСЖ

"Такого в моїй кар"єрі ще ніколи не було" - голкіпер ПСЖ
Голкіпер "Парі Сен-Жермен" Мікаель Ландро повідомив, що його автогол призвів до розгромної поразки від київського "Динамо" у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка УЄФА.

"М"яч летів вниз з дуже великої висоти. До того ж, він був сильно закрученим. До останньої секунди я не знав, що робити. Торкнувшись моїх рук, м"яч прискорився і влетів у сітку. Мені складно пояснити цю помилку, такого в моїй кар"єрі ще ніколи не було. Звичайно ж, моя помилка вплинула на результат матчу і на настрій наших гравців", - сказав М.Ландро.

Кіпер частково реабілітувався по ходу гри, зробивши кілька вражаючих сейвів, а після фінального свистка віддав належне супернику.

"Ми знали, що вдома "Динамо" гратиме зовсім по-іншому. Швидкий гол дозволив господарям заспокоїтися, чого не скажеш про нас. Ми зрозуміли, як складно грати нам буде далі. Вважаю, що за весь матч динамівці не припустилися жодної помилки в обороні", - підкреслив голкіпер ПСЖ.

Нагадаємо, київське "Динамо" з рахунком 3:0 обіграло французький "Парі Сен-Жермен" у матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубка УЄФА і пробилося до півфіналу турніру.

У матчі-відповіді з марсельським "Олімпіком" донецький "Шахтар" дотис суперника і вийшов у півфінал Кубка УЄФА, де зустрінеться з одвічним суперником по внутрішній арені - київським "Динамо".

uefa.com, liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Такого в моїй кар"єрі ще ніколи не було" - голкіпер ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути