неділя, 08 червня 2008 13:17

"Все ще не впевнений, що ми посядемо перше місце в групі"

Наставник збірної Чехії Карел Брюкнер, не зважаючи на перемогу в першому матчі Євро над швейцарцями 1:0, вважає, що його команді цілком під силу грати ще краще.

- Ми виконали хорошу роботу. Три очки в стартовому матчі - чудовий результат, який підвищує наші шанси на вихід з групи. Проте я думаю, що ми можемо грати куди краще, ніж сьогодні. У матчі проти швейцарців у Базелі тиск відчували і ми, і суперник. Повівши у рахунку, ми виявилися притиснутими до власних воріт. З іншого боку, не можна сказати, що ми тільки захищалися, хоча в обороні зіграли бездоганно. Ми припустилися кількох помилок, оскільки не цінували м"яч. Проте в цілому я задоволений і діями півзахисників. У другому таймі я замінив Яна Коллера на Вацлава Сверкоша, оскільки в атаці ми діяли беззубо. До того ж, у кінцівці матчу завжди важливо мати декілька швидких футболістів. Заміна вийшла вдалою, але я як і раніше не впевнений, що ми посядемо перше місце в групі.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Все ще не впевнений, що ми посядемо перше місце в групі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути