четвер, 08 липня 2010 12:56

"Можу повернутися в Україну, хоча це не межа моїх мрій" - Ілсіньо

"Можу повернутися в Україну, хоча це не межа моїх мрій" - Ілсіньо

Бразильський півзахисник "Шахтаря" Ілсіньо, який вступив в конфлікт з донецьким клубом, зізнався, що шкодує про перехід в українську команду.

"У мене є проблеми з виконанням контрактних зобов'язань. Клуб мені не виплачував зарплату чотири місяці. Мій адвокат сказав, що найкраще рішення - це звернутися зі скаргою у ФІФА.

Коли я переходив у "Шахтар", то бачив великі перспективи. Ми виграли Кубок УЄФА, і команда в цілому була солідна. Мною постійно цікавляться клуби, але я не можу з упевненістю сказати, що вибрав тоді вірне рішення.

Чи буду я грати в Бразилії? Не знаю. У мене є пропозиції з Європи, можу повернутися і в Україну, хоча це не є межею моїх мрій. Поки я радий, що перебуваю в Бразилії, і всі двері для мене залишаються відкритими.

У Бразилії футбольний ринок набагато більший, ніж в Україні, тому з більшим ступенем імовірності я залишуся тут", - цитує Ілсіньо Globo.

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Можу повернутися в Україну, хоча це не межа моїх мрій" - Ілсіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути