четвер, 11 грудня 2008 08:57

"Команда дуже гідно грала з кращими командами Європи" - Сьомін

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін відповів на питання журналістів на післяматчевій конференції.

- Гра була дуже складна, але результат нас влаштував - ми вийшли в Кубок УЄФА. Гра йшла на результат, ми були дуже уважні в оборонних діях. Дуже багато було проблем з визначенням складу. Як ви знаєте, у нас велика група травмованих гравців, але результат показав, що склад був вибраний правильно. Хлопці - молодці, виконали всі завдання і установки, про які ми домовилися перед грою.

- Заміна Черната викликана травмою?

- Ні, Черната ми замінили з тактичних міркувань. Спочатку планувалося, що Чернат відіграє тільки 45 хвилин, тому що у нього ще не вистачає ігрової практики. До того ж недавно він переніс важке харчове отруєння, що не дозволило йому вийти в матчі проти "Іллічівця". Асатіані, який замінив його, відіграв прекрасно. Я задоволений грою Малхаза.

- Арагонес узяв провину за поразку на себе, чи можете ви сказати, що перемога "Динамо" ваша заслуга?

- Ні, в жодному випадку. Перемогла команда, ми дуже багато працювали, довго готувалися, тому перемога належить всім - і гравцям, і вболівальникам, які прийшли підтримати команду в таку погоду, і всім хто працює в "Динамо".

- Два форварди в стартовому складі - ставка на швидкий гол?
- Ми сьогодні визначили гравців, які краще всього готові сьогодні. Якщо б Мілевський був повністю здоровий в перших матчах, то ми б завжди грали в два форварди.

- Про результати жеребкування дізнаватиметеся вдома в Підмосков"ї, чи в теплих краях?
- Я буду в Москві в цей час, але окрім відпочинку є ще і робочі моменти, які не дозволяють ні мені, ні президенту піти у відпустку.

- Згодні, що "Динамо" в другому таймі втратило багато перспективних контратак?
- Згоден, були відмінні контратаки, але весь час не вистачало останнього пасу. Поки не вистачає майстерності деяким гравцям.

- Київське "Динамо" цього сезону продемонструвало хорошу гру. Чого не вистачило "Динамо" для продовження боротьби в Лізі чемпіонів.

- Нам не вистачило досвіду в певних епізодах, які ми програли. Можливо, не вистачило успіху. Адже всі бачили, що в Лондоні гравець, котрий забив гол, підіграв собі рукою. У чемпіонаті України арбітра вже б давно дискваліфікували за таке. Але більше всього нам не вистачило уваги на останніх хвилинах. Команда дуже і дуже гідно грала з кращими командами світу та Європи. А той, хто пише, що "Арсенал" грав з нами не основним складом, хай частіше дивиться ігри "Арсеналу" в чемпіонаті. Давайте похвалимо свій футбол і визнаємо успіх українського футболу.

Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Команда дуже гідно грала з кращими командами Європи" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути