неділя, 16 січня 2011 13:15

"Інтер" виграв четвертий матч з Леонардо

"Інтер" виграв четвертий матч з Леонардо

"Інтер" у Мілані переміг "Болонью" у матчі чемпіонату Італії з футболу.

Поєдинок, що відбувся в суботу, завершився впевненою перемогою господарів поля з рахунком 4:1. Деян Станкович відкрив рахунок на 20-й хвилині гри. Дієго Міліто забив другий м'яч на 30-й хвилині. Ще два голи на рахунку Самуеля Ето'О, який відзначився на 63-й і 72-й хвилинах. Єдиний гол у "Болоньї" забив Даміан Хіменес на 77-й хвилині.

"Інтер" після 18 матчів набрав 32 очки і займає четверте місце в турнірній таблиці. "Болонья" з 22 очками після 20 ігор йде 15-ю.

Головний тренер "Інтера" Леонардо відзначив злагоджені дії своєї команди, а також назвав Жозе Моурінью кращим футбольним фахівцем у світі.

"Думаю, ми побачили той "Інтер", до якого давно звикли, команду, яка знає, як грати, футболістів, що знаходяться у формі і здатних показувати свою гру. Ми вже перемогли в чотирьох матчах, але я повинен відзначити, що сьогодні команда продемонструвала майже досконалу гру.

Скудетто? Попереду ще багато матчів. Нам потрібно продовжувати в тому ж дусі. Звичайно, перемога над "Болоньєю" - великий результат. У цьому матчі відмінно взаємодіяли Міліто і Ето'О. Те ж саме можна сказати і про Пандєва. Коли гравці демонструють такий рівень взаєморозуміння, це справжнє видовище.

Не хочу, щоб всі думали, що я кажу про Моурінью, тому що він домігся успіху тут. Він завжди був добрий і допомагав мені. Радий чути його похвалу. Це найкращий тренер у світі на даний момент", - наводить слова фахівця офіційний сайт клубу.

Інтер - Болонья - 4:1 (2:0, 2:1)

Голи: 1:0 - Станкович (20), 2:0 - Міліто (30), 3:0 - Ето'О (63), 4:0 - Ето'О (72), 4:1 - Хіменес Баес (77 )

За матеріалами Sports.ru, РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" виграв четвертий матч з Леонардо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути