Ексклюзиви
четвер, 03 червня 2010 13:57

"Динамо" націлилося на турка, а "Металіст" - на поляка

"Динамо" націлилося на турка, а "Металіст" - на поляка

Турецька "Ватан" повідомляє, що "Панатінаїкос" і київське "Динамо" претендують на центрального захисника "Галатасарая" Сервета Четіна і зробили туркам відповідну пропозицію.

Очікується, що незабаром у Стамбулі відбудуться зустрічі керівництва "Галатасарая" з представниками двох зацікавлених клубів.

Сервет Четін (Servet Çetin). 17.03.1981. 191см/84кг. "Галатасарай". Провідний центральний захисник збірної Туреччини, провів за неї 35 матчів (1 гол). Бронзовий призер чемпіонату Європи-08, провів на тому турнірі 3 матчі.

Тим часом, 21-річний плеймейкер Матеуш Цетнарський залишив свій нинішній клуб "ГКС" з Бельхатува. Як повідомляє Wirtualna Polska, футболіст тепер найімовірніше виявиться в харківському "Металісті".

У Цетнарського залишалося ще два роки за контрактом з "ГКС", але він вирішив залишити клуб достроково, відігравши за нього три сезони. Тепер, згідно з правилом Вебстера, новому клубу поляка (імовірно - "Металісту") потрібно буде тільки виплатити "ГКС" суму в розмірі дворічної платні гравця, що в даному випадку складе близько 100 тисяч євро, пише Liga Polska.

За Цетнарський також полювали безліч польських команд: "Полонія", "Легія", "Шльонськ", "Заглебьє" і "Лех".

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" націлилося на турка, а "Металіст" - на поляка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути