Ексклюзиви
неділя, 08 листопада 2009 12:40

"Відчувається, що не грав місяць через травму" - Чигринський

"Відчувається, що не грав місяць через травму" - Чигринський

Український захисник "Барселони" Дмитро Чигринський після перемоги над "Мальоркою" (4:2) в 10-му турі Прімери сказав, що налаштуватися на цей матч каталонцям допомогла невдача в Казані.

- У "Барселоні" йде постійна ротація складу, - сказав Чигринський - В матчі з "Мальоркою" Хосеп Гвардіола залишив в запасі Мессі, Іньєсту, Хаві і Дані Алвеса. Концепція гри команди залишається незмінною при будь-яких виконавцях, навіть коли на поле не виходять такі футболісти. Можливо, хлопці дійсно втомлені. Адже графік ігор у "Барселони" зараз дуже важкий, а надодачу всього два дні тому був важкий і дальній переліт з Казані, коли виліт літака затримали на декілька годин.

- Втрата очок з "Рубіном" додатково налаштували на матч з "Мальоркою"?

- Звичайно. Це був дуже важливий матч з психологічної точки зору. Після Казані нам було важливо вигравати наступну гру для підняття командного духу. На щастя, це вдалося. Ми добре провели перший тайм, забили три голи. У другій половині зіграли вже не так ефектно, було декілька помилок. Але головне, що виграли. Що стосується особистої моєї гри, то все-таки відчувається, що довелося пропустити місяць через травму.

- Не вистачало сил в кінцівці гри?

- Ні, фізично відчуваю себе абсолютно нормально. Але по частині взаєморозуміння з партнерами на полі треба додавати. У цьому плані багато що залежить від ступеня знання іспанського. Хоча, в принципі, я задоволений своїм прогресом у вивченні мови. Уважно ставлюся до уроків, прагну більше спілкуватися іспанською в побуті.

- Майже для всіх футболістів, що приходять до "Барселони", великою проблемою стає пошук будинку. Ви поки так і не переїхали з готелю?

- Поки живу в готелі, але нарешті знайшлися деякі варіанти помешкання, які мені подобаються. В ідеалі хотілося б підшукати будинок недалеко від клубної бази. Але знайти такий будинок складно, так що, можливо, доведеться поселитися в іншому районі. У будь-якому випадку, маю намір переїхати протягом кількох найближчих тижнів, все-таки жити в готелі не дуже зручно.

За матеріалами Sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «"Відчувається, що не грав місяць через травму" - Чигринський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути