Ексклюзиви
неділя, 05 грудня 2010 18:55

"Ціна на міський проїзний для гостей Євро повинна бути 18-25 євро" - Колесніков

"Ціна на міський проїзний для гостей Євро повинна бути 18-25 євро" - Колесніков

Всі чотири українських міста-господарі Євро-2012 повинні ввести єдиний проїзний квиток для міського транспорту. На цьому наголосив учора в Києві на прес-конференції Віце-прем'єр-міністр України з питань підготовки до Євро-2012 Борис Колесніков. Чиновник підкреслив, що ціна на "проїзний" всередині міст повинна бути обгрунтованою і доступною для людей.

Для цього в Харкові вже створено єдиний пасажирський перевізник, підприємство "Харків Пасажирський", який повинен об'єднати КП "Харківський метрополітен", КП "Міськелектротранс" та комунальні автобуси. У найближчих планах цього підприємства - створення єдиного проїзного квитка на весь міський транспорт.

У коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" Борис Колесніков зазначив, що квиток буде мати вигляд пластикової картки, а ціну такого квитка, яка буде діяти в усіх містах протягом усього періоду чемпіонату, визначать міста.

"Попередня ціна, яка обговорювалася, - 18-25 євро на весь період турніру. Однак це не стосується міст, що мають метрополітен", - підкреслив Віце-прем'єр.

За словами чиновника, єдиний проїзний - це важливе рішення і крок назустріч вболівальникам.

"Кілька днів тому Росія отримала чемпіонат світу-2018. Не останню роль в цьому зіграв аргумент відмови від плати за громадський транспорт на користь уболівальників. Катар зробив те саме. Результати ви знаєте самі", - пояснив Борис Колесніков.

За матеріалами ukraine2012.gov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ціна на міський проїзний для гостей Євро повинна бути 18-25 євро" - Колесніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути