Ексклюзиви
неділя, 20 грудня 2009 17:27

"Баварія" готова віддати Луку Тоні безкоштовно

"Баварія" готова віддати Луку Тоні безкоштовно

Президент "Баварії" Улі Хенесс заявив, що мюнхенці готові безкоштовно відпустити нападаючий Луку Тоні, не дивлячись на те що контракт гравця закінчується тільки в 2011 році

"Ми готові віддати його в оренду або відпустити без трансферної плати", - наводить слова Хенесса AP з посиланням на DSF.

Раніше Тоні заявив, що йде з німецької "Баварії", а також намітив терміни і підвів підсумки виступів в Мюнхені.

"Я залишаю "Баварію", оскільки тут у мене немає шансів. Протягом десяти днів остаточно визначиться моє майбутнє. Легше виграти в лотерею, ніж залишитися в клубі на наступний сезон. Та все ж з "Баварією" у мене зв"язано багато приємних спогадів. У перший рік мого перебування тут я забив 39 м"ячів - фантастичний показник. У наступному сезоні - при Юргені Клінсманні - мені було вже нелегко, а зараз при Луї ван Галі все закінчилося", - цитує Тоні FootballItalia.

Нагадаємо, 28 квітня 2007 року Тоні підписав 5-річний контракт з "Баварією" і з сезону 2007-2008 виступає за німецький клуб. Але після приходу до керма команди Луї ван Галя, Тоні все менше став з"являтися в основі мюнхенців. Про бажання дістати італійського форварда вже заявили римська "Рома" і міланський "Інтернаціонале".

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" готова віддати Луку Тоні безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути