пʼятниця, 31 липня 2009 15:58

П"яний Вірчис побив херсонського даішника

П"яний Вірчис побив херсонського даішника

Органи прокуратури Херсонської області перевіряють інформацію про побиття відомим боксером Володимиром Вірчисом співробітника херсонського ДАІ. Про це, посилаючись на джерела в правоохоронних органах, повідомляє "Площа свободи".

За словами співбесідника видання, інцидент відбувся увечері 29 липня в Херсоні на вулиці Перекопська в районі ЗАТ "Херсонська кондитерська фабрика".

"Співробітник ДАІ зупинив "Mazda-6", якою управляв Вірчис, відчув запах алкоголю від боксера і запропонував пройти медичний огляд. У відповідь боксер ударив співробітника ДАІ", - повідомило джерело.

Співбесідник видання також відзначив, що інцидент відбувся після концерту шоу-групи "95 квартал", на якому був присутній Володимир Вірчис.

На даний момент органи прокуратури Херсонської області перевіряють інформацію про подію.

Нагадаємо, боксер-суперважковаговик Володимир Вірчис (виступає в професійному боксі під прізвиськом TheHunter - Мисливець) народився 18 серпня 1973 р. в Каховці, живе і тренується в Києві. Чемпіон України з професійному боксу, Інтерконтинентальний чемпіон (IBC), Чемпіон СНД і слов"янських країн (WBC).

Володимир Вірчис прокоментував цей скандал. "А що коментувати?—запитує Вірчис.—Це ж нісенітниця. Я не знаю, про який інцидент з ДАІ ви говорите. Я зовсім не вживаю спиртного. Ну і не б"ю людей поза межами рингу. Навіть не хочу такі нісенітниці обговорювати. У мене зараз і без цих вигадок проблем не бракує. Маю трохи неприємності в бізнесі".

За матеріалами Турнір
Зараз ви читаєте новину «П"яний Вірчис побив херсонського даішника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути