Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2013 11:52

Путін зніметься в кінокомедії про Олімпіаду-2014

Путін зніметься в кінокомедії про Олімпіаду-2014
Путін стане зіркою олімпійського екрану. Фото: lozero.ru

Олександр Цекало стане одним з продюсерів молодіжної комедії "Деякі люблять холодніше", яку самі творці позиціонують як "офіційний фільм Сочинської Олімпіади". Інформація про даний проект представлена ??на офіційному стенді "Кіно Росії" на Європейському кіноринку, який проходить в Берліні паралельно з міжнародним кінофестивалем.

Згідно з розміщеним на стенді буклетом, мова у фільмі піде про трьох сноубордистів, яких тренер жіночої олімпійської збірної прийме за дівчат і включить до складу команди, що відправляється на Олімпіаду в Сочі.

Інформації про режисера і акторів, які будуть задіяні в проекті поки немає. Серед сопродюсерів Цекало значаться бізнесмен Гліб Фетисов, медіа-менеджер Олег Тетерін і продюсер шоу "Велика різниця" Петро Сорокін. Проект підтримується федерацією сноуборду.

"Вперше в історії російського кінематографу фільм запланований до прокату в 60 країнах світу, буде дубльований на 5 мов і субтитрований на 10", - наголошується в буклеті. Зйомки планується почати 15 квітня 2013 року. Дата міжнародної прем'єри - 26 грудня.

Крім того, творці проекту зазначають, що "президент Росії Володимир Путін може взяти участь в одній з гірськолижних сцен як запрошений гість".

Зараз ви читаєте новину «Путін зніметься в кінокомедії про Олімпіаду-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути