Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2012 19:53

Прокуратура взялася розслідувати загибель журналіста в столичному Палаці спорту

Прокуратура взялася розслідувати загибель журналіста в столичному Палаці спорту
У разі доведення провини працівників Палацу Спора в загибелі журналіста їм загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Фото: pavlonews.info

У кримінальному провадженні за фактом загибелі Юрія Данилова відпрацьовуються кілька версій, допитуються свідки події, призначені судові експертизи.

Про це повідомив прокурор Печерського району Дмитро Байдюк.

"У ході досудового розслідування перевіряються кілька версій, серед яких версія нещасного випадку, а також - порушення правил безпеки в Палаці Спорту", - зазначив прокурор.

Крім цього, за розслідування цієї справи взялися й фахівці Держгірпромнагляду, які повинні надати свої висновки щодо дотримання правил безпеки і причин нещасного випадку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти вимагають від Януковича проконтролювати розслідування загибелі Юрія Данилова

У разі доведення провини працівників Палацу Спора в загибелі журналіста їм загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Відзначимо, що раніше представники українських засобів масової інформації надіслали відкритий лист Президенту України, в якому вимагають взяти під контроль розслідування факту загибелі відомого українського хокейного оглядача Юрія Данилова.

Нагадаємо, в неділю, 11 листопада, після хокейного матчу Україна - Польща, в Палаці спорту загинув відомий український журналіст Юрій Данилов. Повідомлялося, що журналіст загинув із вини працівників Палацу спорту, які поспішали підготувати арену для концерту.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура взялася розслідувати загибель журналіста в столичному Палаці спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути