Ексклюзиви
середа, 19 червня 2013 16:57

Після Михалика "Локомотив" підписав гравця "Металіста"

Півзахисник харківського "Металіста" Сергій Ткачов став гравцем "Локомотива". Контракт 24-річного росіянина з клубом розрахований на три роки.

"Ткачов - молодий, талановитий і перспективний атакуючий півзахисник, здатний грати як під нападниками, так і на лівому фланзі. Він володіє хорошим баченням поля, поставленим ударом з лівої ноги, здатний як віддати останній пас, так і самостійно реалізовувати моменти", - зазначив Кирило Котов.

У "Локомотиві" Сергій Ткачов буде виступати під 77-м номером.

Сергій Анатолійович Ткачов народився 19 травня 1989 в місті Богучар Воронезької області. Футболом він почав займатися в місцевій аматорській команді ФЦШ-73, а в двадцятирічному віці потрапив на перегляд у самарські "Крилья Совєтов", за які в подальшому провів два сезони.

У січні 2011 року Ткачов перебрався з Росії в Україну, підписавши контракт з харківським "Металістом". За півроку у складі жовто-синіх він встиг завоювати бронзові медалі чемпіонату України, після чого на півроку відправився в оренду в єкатеринбурзький "Урал".

Новий сезон 2012/2013 Ткачов знову почав в Україні. В оренді у "Севастополі" Сергій у 15 матчах забив 10 м'ячів і допоміг команді виграти першу лігу і завоювати путівку в найсильніший український дивізіон.

19 червня Сергій Ткачов підписав контракт з московським "Локомотивом".

Зараз ви читаєте новину «Після Михалика "Локомотив" підписав гравця "Металіста"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути