середа, 07 листопада 2012 02:58

"Порту" змусила нас грати акуратно - Михайличенко

"Порту" змусила нас грати акуратно - Михайличенко
Олексій Михайличенко Фото: fcdynamo.kiev.ua

Виконуючий обов'язки головного тренера Олексій Михайличенко прокоментував гру київського "Динамо" з "Порту" на післяматчевій прес-конференції. Команди зіграли внічию.

"Звичайно, перш за все, ми виходили на цю гру перемагати і грали на результат. Не все вийшло. Але команда грала, хотіла, бажала і робила все, що могла для того, щоб досягти результату. Тому нам важко пред'явити якісь претензії по самовіддачі, по бажанню, по всьому іншому. Не обійшлося без якихось помилок, які були в грі. І, звичайно ж, в таких іграх - грі, можна сказати, рівних суперників - дуже важлива реалізація гольових моментів. Вони вирішують дуже багато. Не може бути п'ять або десять, або ще якихось моментів. Тому, на жаль, не змогли забити м'яч", - сказав він.

"Ми, звичайно ж, з перших хвилин не хотіли грати в авантюру, хоча ми їх налаштовували. "Порту" своїми гострими випадами змусила нас грати акуратно", - зауважив Михайличенко.

Він запевнив, що до наступних матчів команду серйозно готуватимуть.

"І незважаючи на те, що у нас залишилися лише теоретичні шанси потрапити в наступний етап Ліги чемпіонів, ми все одно до кожної гри будемо готуватися дуже серйозно для того, щоб досягти кілька складових: це і здобуті очки, і здобутий рейтинг. Це дуже важливо. Ці ігри дуже важливі для становлення самої команди", - додав Михайличенко.

Нагадаємо, вчора, 6 листопада, на НСК "Олімпійський" київське "Динамо" зіграло з португальським "Порту" в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів у квартеті А. Гра завершилася з рахунком 0:0.

Зараз ви читаєте новину «"Порту" змусила нас грати акуратно - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути