середа, 23 листопада 2011 10:24

"Потрапляння в Лігу Європи - це невдача" - Ахметов

"Потрапляння в Лігу Європи - це невдача" - Ахметов

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов буде вважати невдачею, якщо його команда за результатами групового раунду Ліги чемпіонів не вийде в плей-офф, а потрапить в Лігу Європи, інформує ЛІГАБізнесІнформ.

"Для того щоб пройти далі, потрібні три речі. Перше — щоб "Зеніт" обіграв АПОЕЛ, тому ми будемо вболівати за "Зеніт". Друге - щоб ми обіграли "Порту". І третє - у нас буде величезна мотивація, чекаємо на дуже цікаву гру, якщо перші два пункти відбудуться, - треба завоювати путівку в наступний етап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" має виграти два матчі та сподіватися на "Зеніт"

Я вважаю, що з усіма таке буває. І те, що з нами сталося, - це не практика, а виняток. Тому ми руки опускати не будемо, шанс є. І я думаю, що наші хлопці віддадуть всі свої сили і скористаються тим шансом, який нам надала доля.

Що стосується потрапляння в Лігу Європи - це невдача, це не те, до чого ми прагнули. Але якщо мої футболісти завоюють путівку в наступний етап, я можу сказати, що вони заслуговують гучних оплесків", - сказав Ахметов, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Порту" в Лізі Чемпіонів розсудять шотландці

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Порту" відбудеться сьогодні в Донецьку. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "1+1". "Шахтарю" потрібна перша перемога в групі, щоб зберегти шанси на вихід в плей-офф. Але навіть три очки не врятують донеччан, якщо в паралельному матчі "Зеніт" і АПОЕЛ зіграють внічию.

Зараз ви читаєте новину «"Потрапляння в Лігу Європи - це невдача" - Ахметов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути