Ексклюзиви
субота, 06 червня 2009 13:23

Півзахисник "Ворскли" повернеться в "Шахтар"

Півзахисник "Ворскли" повернеться в "Шахтар"

Переможці Кубка України виходять з відпустки одними з перших в Прем"єр-лізі. Вже 13 червня "Ворскла" збереться в Ялті, де пройде підготовчий збір.

Наставник полтавчан Микола Павлов за доброю традицією запросив футболістів до Криму разом з їхніми сім"ями, які знаходитимуться в Ялті перший тиждень зборів. В цей час ворскляни, як правило, проводять по одному тренуванню в день, а вже в другій частині підготовчого етапу піде серйозна і важка робота.

До Полтави "біло-зелені" повернуться 27 червня. Не виключено, що тренерський штаб надасть підопічним декілька днів відпочинку, після чого на клубній базі почнеться фінішний етап підготовки до сезону, який для "Ворскли" стартує матчем з "Динамо" за Суперкубок України (швидше за все, ця гра відбудеться 11 липня).

Команду залишає орендований у "Шахтаря" півзахисник Костянтин Ярошенко. У Полтаві в нього, як говорять, не пішло, і він, порадившись з Павловим, ухвалив рішення залишити колектив. А ось з новачками ясності немає. Переговори з потенційними новобранцями ведуться, але всі питання знаходяться у стадії обговорення.

Тим часом в клуб продовжують надходити привітання з приводу історичного успіху ворсклян в Кубку України. Вчора, 5 червня, вітання з теплими словами в адресу полтавчан направила прем"єр-міністр країни Юлія Тимошенко.

За матеріалами Террикон, газета  "Команда"

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Ворскли" повернеться в "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути