вівторок, 28 жовтня 2008 13:29

Польський уряд "заморозив" Федерацію футболу

Вчора уряд Польщі "заморозив" частину банківських рахунків, які належать федерації футболу країни, повідомляє sport.segodnya з посиланням на АР. Представник податкової служби країни повідомив, що такі заходи зроблені у зв"язку з несплатою федерацією податків на сумму10 мільйонів злотих (3,2 мільйона доларів).

Повідомляється, що "заморожена" частина рахунків. Рахунки заморожені за три дні до виборів керівного складу федерації, які пройдуть в четвер, 30 жовтня.

Нагадаємо, що на початку жовтня уряд Польщі відправив у відставку керівництво федерації футболу на чолі з Міхалом Лісткевічем у зв"язку з розслідуванням справи про корупцію в цій організації.

Фігурантами справи вже є 153 людини - члени Асоціації футболу Польщі, тренери, судді, гравці і представники клубів. Затриманий навіть колишній тренер збірної Польщі Януш Войцик.

За правилами ФІФА, уряди країн не повинні втручатися в справи національних футбольних федерацій. У зв"язку з цим 6 жовтня ФІФА погрозила позбавити Польщу прва брати участь у відборі на ЧС-2010. Проте пізніше сторони прийшли до компромісу.



Зараз ви читаєте новину «Польський уряд "заморозив" Федерацію футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути