четвер, 08 березня 2018 18:28

Чому Хачеріді став слабко грати

Чому Хачеріді став слабко грати
Євген Хачеріді. Його контракт з "Динамо" закінчується влітку 2018-го.

Євген Хачеріді в цьому сезоні явно не радує. Восени його помилки стали вирішальними для збірної України в матчі проти Ісландії та Хорватії. В останньому поєдинку першої частини чемпіонату поскандалив із суддями в Олександрії . За це отримав два матчі дискваліфікації. У домашній грі проти АЕКа не потрапив по м 'ячу і суперник дивом не забив.

У недільній грі проти "Зорі" припустився голевої помилки.

Попереду на "Динамо" чекає важке протистоянні із "Лаціо" та її головним бомбрадиром Чіро Іммобіле – на момент найкращим голеадором серії "А".
Тому тривожно. І хочеться знайти причини, через які оборонець київського "Динамо" регресує.

Вік

Хачеріді влітку буде вже 31. В українських реаліях футбольних реаліях –це вже дуже багато. За певними винятками, футболісти після тридцяти починають відверто здавати. Особливо це стосується "Динамо". Так було свого часу із Гавранчічем, Шацьких. Нині – Гусєвим. Тим паче, що свого часу Євген пройшов школу Кварцяного, Газзаєва та Блохіна, яка приділяли велику увагу фізичній підготовці. Наслідок - багато травм. Минулої весни Євген пропустив всю другу частину чемпіонату. Цього сезону на певні відрізки був поза грою через проблеми із здоров'ям та пропустив частину зборів.

Контракт

Угода Хачеріді із Динамо завершується влітку. Вже зараз багато розмов про турецькі, грецькі клуби. Напевно, що це заважає гравцеві концентруватися виключно на футболі, думаючи про своє майбутнє. Не так давно була подібна ситуація із Відою, який ніяк не міг визначитися на рахунок свого майбутнього. Така невизначеність нічого доброго не дає, ні гравцеві, ні клубу.

За останній рік Євген змінив вже другого агента. Зараз захисник збірної України працює із Іваном Пироженком, який здійснив перехід Коваля до "Депортиво", Рибалки, Селезньова, Коркішка до першості Туреччини та зимою вів перемовини із англійським " Крістал Пелас" на рахунок трансферу "шахтарівця" Тараса Степаненка.

Зона комфорту

Футболіст грає в першій команді "Динамо" із зими 2009 –го. За цей час були перемоги в чемпіонаті та Кубку України, матчі плей-оф Ліги чемпіонів. Все притерлося, потрібні нові виклики, нова мотивація. Рівень чемпіонату суттєво впав і в деяких матчах можна грати на одній нозі. Тож гравець зменшив до себе вимоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Шахтар" думає про Хачеріді

Контракт Євгена Хачеріді з "Динамо" закінчується найближчого літа. "Динамо" думає, чи продовжувати угоду.

Зараз ви читаєте новину «Чому Хачеріді став слабко грати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути