Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2020 00:04

Чому Франція розгромила Україну

Чому Франція розгромила Україну
Віктор Циганков забив єдиний м'яч збірної України. Фото: УАФ

У товариському матчі матчі збірна Франції розгромила Україну -7:1. Що потрібно знати про гру у Парижі?

Команди грали не найсильнішими складами. Андрій Шевченко не зміг розраховувати на 14 гравців через травми та інфікування коронавірусом. Дідьє Дешам перевірив резерв команди напередодні матчів проти збірної Португалії та Хорватії у Лізі націй. Головні зірки французів почали з'являтися тільки у другому таймі.

Гра проходила в низькому темпі. Французи спокійно розігрували м'яч в середині поля, витягуючи на себе суперника. Майже уникали пресингу при втраті м'яча. Українці помилялися в простих ситуаціях, максимально спрощуючи гру для суперника. В атаці підопічні Андрія Шевченка могли тільки розраховувати на розконцентрацію суперника.

Українці не справилися із навісними передачами. Майже кожен навіс чи кутовий ніс небезпеку біля воріт Георгія Бущана. Захисники збірної України явно не справлялися із фактурним форвардом збірної Франції.

Руслан Малиновський був найгострішим гравцем збірної України. Півзахисник "Аталанти" загрожував дальніми ударами воротам господарів. Стіву Мандада не завжди було просто справлятися із ударами Руслана.

Збірна Франції зовсім кинула грати у другому таймі. Темп гри впав. Стартові 10 хвилин українці заволоділи ініціативою. Підопічні Шевченка змогли забити гол та провести декілька небезпечних атак. Але на більше запалу команди Шевченка не вистачило.

Українці помилялися в простих ситуаціх, максимально спрощуючи гру для суперника. В атаці підопічні Андрія Шевченка могли тільки розраховувати на розконцентрацію суперника

Олів'є Жеру став злим генієм збірної України. Форвард "Челсі" записав на свій рахунок дубль. Постійно вигравав боротьбу та позицію у наших центральних захисників.

5 гравці дебютували за збірну України. Євген Чеберко, Ілля Забарний, Юхим Конопля, Георгій Бущан та Олександр Зубков провели свої перші матчі за збірну України. Перші троє є гравцями молодіжної збірної України.

Шевченко думав про матчі Ліги Націй. Наставник українців дав відіграти по тайму Руслану Малиновському, Віталію Миколенку та Віктору Циганкову. Роман Яремчук відіграв 30 хвилин. Капітан "Динамо" Сергій Сидорчук просидів матч на лавці запасних. Всі ці гравці будуть важливі в офіційних матчах Ліги Націй проти Німеччини та Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відмова гравців знищила рівень команди Андрія Шевченка

Наступний матч збірна України проведе 10 жовтня в рамках Ліги Націй проти Німеччини. Початок гри – о 21. 45.

Зараз ви читаєте новину «Чому Франція розгромила Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути