четвер, 09 серпня 2012 17:08

Плавання. Ольга Береснєва фінішувала сьомою у марафоні

Плавання. Ольга Береснєва фінішувала сьомою у марафоні
Єва Риштов виграла 10-кілометровий марафон на відкритій воді ФОТО: Reuters

Угорська плавчиха Єва Риштов виграла 10-кілометровий марафон на відкритій воді на Олімпійських іграх. На останніх метрах дистанції Риштов показала кращий спринтерський ривок, ніж американка Хейлі Андерсон, і обійшла її всього на 0,4 секунди. "Бронзу" з невеликим відставанням завоювала італійська спортсменка Мартіна Грімальді.

Українка Ольга Береснєва до останнього кола трималася в лідируючій групі з десяти спортсменок, але за два кілометри до фінішу група розпалася на дві частини, і наша співвітчизниця виявилася в другій групі. Підсумок - сьоме місце, що можна вважати успіхом.

Єва Риштов на початку 2000-х років виступала на змаганнях не у відкритій воді, а в басейні. На Олімпіаді-2004 року в Афінах вона змогла зайняти четверте місце в запливі на 400 метрів комплексом.

Угорщина на Олімпіаді-2012 завоювала вже вісім золотих медалей, у тому числі й дві в плаванні. 1 серпня на дистанції 200 метрів брасом угорець Даніель Дьюрта встановив світовий рекорд і посів перше місце у фінальному запливі.

Зараз ви читаєте новину «Плавання. Ольга Береснєва фінішувала сьомою у марафоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути