Ексклюзиви
середа, 20 травня 2009 11:20

Павлюченко пообіцяв забити 20 голів у наступному сезоні

Павлюченко пообіцяв забити 20 голів у наступному сезоні

Форвард лондонського "Тоттенхема" і збірній Росії з футболу Роман Павлюченко пообіцяв тренерові своєї команди Харрі Реднаппу, що заб"є в сезоні-2009/10 20 голів. В інтерв"ю Павлюченко розповів, що його бесіда з наставником команди вийшла дуже хорошою.

За словами Павлюченка, Реднапп завірив росіянина, що сподівається на нього і сказав, що в сезоні-2009/10 форвард повинен забити 20 м"ячів. Павлюченко відповів тренерові: "No problem!"

Нападаючий назвав видумками преси повідомлення про те, що влітку 2009 року він може змінити клуб. Останнім часом така інформація неодноразово з"являлася на сторінках британських газет, які писали, що Реднапп незадоволений грою форварда, який забив в 27 матчах чемпіонату Англії сезону-2008/09 тільки п"ять голів.

Павлюченко розповів, що 25 травня він повернеться з Лондона до Москви і готуватиметься до матчу відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року з Фінляндією. Форвард заявив, що планує тренуватися разом з футболістами московського "Спартака".

За матеріалами Лента, СЭ

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко пообіцяв забити 20 голів у наступному сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути