понеділок, 19 лютого 2018 19:46

Павелко переміг Суркісів у суді Лозанни

  ФК "Динамо" програв справу за неявку на матч у Маріуполь. Фото: Bdzhola
ФК "Динамо" програв справу за неявку на матч у Маріуполь. Фото: Bdzhola

ФК "Динамо" Київ програло справу з розгляду в Спортивному арбітражному суді апеляції на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету і Апеляційного комітету ФФУ про присудження технічної поразки за неявку команди в Маріуполь на матч 7-го туру УПЛ.

Про це виданню розповів генеральний секретар Федерації футболу України Юрій Запісоцький.

"КАС залишив рішення Апеляційного комітету ФФУ в силі", - зазначив Запісоцький. Таким чином, рішення КДК ФФУ, зарахував основній команді ФК "Динамо" Київ, а також командам U-21 і U-19, технічну поразку з рахунком 3: 0 за неявку на матчі в Маріуполь, залишається в силі. Вердикт CAS підтвердив позицію керівництва ФФУ, який наполягав на тому, що всі клуби рівні перед Регламентом і зобов'язані підкорятися діючим спортивними правилами.

 

Нагадаємо, що в серпні 2017 року керівництво ФК "Динамо" Київ заявило, що боїться відправляти своїх гравців на поєдинки 7-го туру УПЛ у Маріуполь, хоча раніше в цьому місті вже відбулися три матчі нового сезону Прем'єр-ліги і організація цих зустрічей пройшла на найвищому рівні.

Пізніше, усвідомивши реальну загрозу можливого покарання за грубе порушення Регламенту УПЛ, власники клубу запропонували ФК "Маріуполь" зіграти запланований поєдинок 7-го туру УПЛ у Києві, а матч-відповідь провести в Маріуполі, але отримали відмову.

Спортивний арбітражний суд Лозанни був останньою надією президента клубу Ігоря Суркіса уникнути покарання за неявку на матч, але CAS не виправдав їх, підтвердивши законність рішень дисциплінарних органів ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «Павелко переміг Суркісів у суді Лозанни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути