Ексклюзиви
четвер, 28 травня 2009 09:06

Визначилися фіналісти Кубка Стенлі

Визначилися фіналісти Кубка Стенлі

Діючий володар Кубка Стенлі "Детройт Ред Вінгс" пробився у фінал розіграшу цього року, в п"яти матчах вигравши серію у "Чикаго Блекхокс".

У п"ятому матчі, який відбувся в автомобільній столиці США, "Детройт" обіграв суперника в овертаймі з рахунком 2:1, перекидавши "Чикаго" 46-31.

Рахунок в цьому матчі був відкритий лише в третьому періоді, коли відзначився Ден Клірі, проте один з лідерів гостей Патрік Кейн відновив рівновагу, закинувши свою першу шайбу в цій серії.

Але на 4-ій хвилині овертайму Даррен Хелм зняв всі питання щодо переможця півфіналу, пробивши голкіпера супернкиа Крістобаля Юе, який замінив в рамі травмованого росіянина Миколу Хабібуліна.

Варто відзначити, що у "Чикаго" через травму не грав і чех Мартін Гавлат, а "Детройт" провів матч без своїх лідерів, російського форварда Павла Дацюка і шведського захисника Нікласа Лідстрема.

Таким чином, рахунок в серії став 4-1 на користь "Детройта", який у фіналі, як і минулого року, зіграє з "Піттсбург Пінгвінс". Фінальна серії почнеться 3 червня в 3.00 за київським часом в Детройті.

За матеріалами livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Визначилися фіналісти Кубка Стенлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути