Ексклюзиви
вівторок, 05 березня 2013 16:11

"Він молодий і лівша" - Володимир Кличко про наступного суперника

"Він молодий і лівша" - Володимир Кличко про наступного суперника
"До бою я буду готуватися дуже інтенсивно" - Володимир Кличко ФОТО: golos-ru.com

Чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO у суперважкій вазі українець Володимир Кличко дав свої перші коментарі з приводу свого майбутнього бою з італійцем Франческо П'янетою, який, нагадаємо, відбудеться 4 травня у німецькому Мангеймі.

"Я дуже поважаю Франческо П'янету. Він молодий, він лівша, і у нього неймовірний бійцівський дух. Він зробить все, щоб досягти своєї мети. До бою з ним я буду готуватися дуже інтенсивно. Мангейм - це особливе місто. Саме тут я почав свою другу кар'єру з перемоги над Крісом Бердом в 2006 році. Це буде вже мій четвертий бій на SAP-арені, і тут завжди була чудова атмосфера", - цитує Володимира boxingnews.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Кличко 4 травня боксуватиме проти італійця - офіційно

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що для організації цього бою Кличко повинен отримати дозвіл від Всесвітньої боксерської асоціації, яка раніше дозволила Володимиру провести добровільний захист титулу перед зустріччю з "регулярним" чемпіоном Олександром Повєткіним.

Активно противилася такому повороту подій промоутерська компанія росіянина Sauerland Event, яка вимагала від WBA зобов'язати Кличка укласти контракт на бій з Повєткіним до зустрічі з П'янетою.

Зараз ви читаєте новину «"Він молодий і лівша" - Володимир Кличко про наступного суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути