пʼятниця, 19 жовтня 2012 09:47

Олімпійські чемпіони Усик і Ломаченко стали напівпрофесійними "отаманами"

Олімпійські чемпіони Усик і Ломаченко стали напівпрофесійними "отаманами"
Усик буде виступати під егідою WSB. Фото: reuters.com

Українські олімпійські чемпіони з боксу Василь Ломаченко і Олександр Усик будуть виступати під егідою напівпрофесійної боксерської ліги (WSB) за команду "Українські отамани". Свій перший поєдинок "Українські отамани" мають провести 16 листопада на своїй території проти команди з Казахстану, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт організації.

"У мене було багато пропозицій від представників професійного боксу. Однак, я вирішив продовжити свої виступи у складі збірної України, і кращого місця, ніж WSB, для цього не виявилося. У нас чудові супротивники, і ми можемо досягти дуже багато чого. Я пишаюся тим, що буду одним з лідерів, і постараюся зробити все, щоб показати цікаві бої", - сказав Ломаченко.

WSB - це ліга напівпрофесійного боксу, де бої складаються з п'яти раундів, а боксери обходяться без захисних шоломів. На даний момент ліга складається з 12 команд, поділених на дві групи.

Змагання в WSB будуть проводитися під егідою Міжнародної асоціації любительського боксу (АIBA). Бої WSB не фіксуються в базі професійних боксерських поєдинків BoxRec.

Боксери, виступаючі в WSB, мають право брати участь у всіх турнірах, що проводяться під егідою AIBA - чемпіонатах світу та Європи, а також Олімпійських Іграх.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійські чемпіони Усик і Ломаченко стали напівпрофесійними "отаманами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути