субота, 12 червня 2021 18:11

Кривдник України зіграв унічию перший матч Євро

Кривдник України зіграв унічию перший матч Євро
Уельс провів перший тайм в обороні. Фото: Reuters

Збірна Швейцарії зіграла внічию – 1:1 матч чемпіонату Європи зі збірною Уельсу. У команди конфедерації відзначився Емболо, а у валлійців – Мур

Від самого початку намітилася суттєва перевага швейцарців. Альпійська команда довго володіла м'ячем проводила тривалі розіграші. Один лише Гаріс Сеферович згаяв щнайменше чотири моменти. Нападник "Бенфіки" ніяк не міг віднайти ворота на полі.

Валлійці лише двічі провели небезпечні контратаки. Одну з них завершував точним ударом Мур, але голкіпер Швейцарії Зоммер зумів потягнути удар. Ще одного разу захисник Шер зірвав небезпечний прохід вінгера Вельсу Джеймса.

Швейцарія домоглася свого на початку другого тайму. Емболо, що лишився під опікою низькорослого захисника головою впхнув м'яч у ворота. Швейцарці мали ще кілька моментів, але не реалізували їх.

Натомість Уельс красиво забив на 72-ій хвилині. Елегантна комбінація закінчилася скидкою на Мура і високорослий валлієць красиво поклав м'яч у дальній кут.

Бейл і команда кинулися виривати перемогу й знову ледь не наразилися на контратаку. Однак голкіпер і арбітри, які визначили офсайд в ситуації з голом Гаврановича, допомогли валлійцям відстояти нічию – 1:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія легко розбила Туреччину в стартовому матчі Євро

Збірна Швейцарії є кривдником збірної України. У Лізі націй швейцарський лікар посадив збірну України на карантин, а УЄФА швиденько зарахував нам поразку – 0:3 в ситуації, коли Україна мала 13 гравців для матчу. Ця поразка допомогла Швейцарії втриматися в групі "А" Ліги націй.

Зараз ви читаєте новину «Кривдник України зіграв унічию перший матч Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути