понеділок, 28 листопада 2011 14:32

Німецькі ЗМІ розсекретили назву м'яча Євро-2012

Німецькі ЗМІ розсекретили назву м'яча Євро-2012

За п'ять днів до проведення церемонії жеребкування фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року розкрито ще одну таємницю україно-польського турніру. Німецькі медіа показали не лише фото офіційного футбольного м'яча, а й розповіли, яку назва матиме шкіряний.

Як не намагалися організатори та розробники тримати в секреті подробиці, але їм це не вдалося. "Танго 12" – саме так називатиметься м'яч Євро-2012!

Технічний партнер УЄФА, компанія "Адідас", наче поринув у спогади, адже перший "Танго" з'явився на чемпіонатах світу та Європи ще у 1978 році під час світової першості в Аргентині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" та "Мілан" тестують офіційний м'яч Євро-2012

На Євро-1980 в Італії розробники представили м'яч "Танго Італія", двома роками пізніше на ЧС в Іспанії, де поляки здобули бронзу, був "Танго Іспанія", на чемпіонаті Європи-1984 – "Танго Мундіаль", а на Євро-1988 збірна Радянського Союзу грала у фіналі з Нідерландами м'ячем "Танго Європа".

Церемонія жеребкування пройде у київському палаці "Україна" у п'ятницю, 2 грудня. Саме тоді україно-польський "Танго 12" буде офіційно презентовано футбольній спільноті.

"Футбольний м'яч для Євро-2012 – революційне досягнення нашої компанії. Він виготовлений з урахуванням всіх сучасних вимог і побажань спортсменів. Зараз його тестують німецька "Баварія" та італійський "Мілан". За відгуками футболістів, це найкращий м'яч", – сказав нещодавно виконавчий директор компанії "Адідас" Герберт Хайнер.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі ЗМІ розсекретили назву м'яча Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути